Ευβοια Φωτια / Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια-Ενίσχυση ... / Αστυνομικοί της οπκε απεγκλωβίζουν ηλικιωμένο σε αμαξίδιο.

Ευβοια Φωτια / Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια-Ενίσχυση ... / Αστυνομικοί της οπκε απεγκλωβίζουν ηλικιωμένο σε αμαξίδιο.. Επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ένα πεζοπόρο. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση. Η νέα φωτιά στην εύβοια καίει δασική έκταση στην περιοχή του δήμου καρύστου, όπου πνέουν ισχυροί άνεμοι. Άλλη μια φωτιά στα μπατζάκια μας! Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην εύβοια στον φηγιά καρύστου.

Η φωτιά απειλεί σπίτια και επιχειρήσεις στα φυγιά. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη νότια εύβοια. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τη 1.30 τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή φυγιάς καρύστου ευβοίας. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια, σε περιοχή του δήμου καρύστου, μετά τα μεσάνυχτα, η σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima.gr, η φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή φυγιάς. Καταγγελία για εμπρησμό στα βίλια.

Εύβοια: Μετά τις πλημμύρες... και φωτιά! Συναγερμός στους ...
Εύβοια: Μετά τις πλημμύρες... και φωτιά! Συναγερμός στους ... from www.newsit.gr
Η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού, κυριάκου μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της εύβοιας, σταύρο μπένο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην εύβοια στον φηγιά καρύστου. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. 12 οι διανυκτερεύσεις για κοινωνικό τουρισμό στη βόρεια εύβοια. Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αττική και εύβοια την παρασκευή. Αυτή τη στιγμή η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Πριν από λίγη ώρα με εισήγηση της πυροσβεστικής ζητήθηκε να. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην νότια εύβοια.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ένα πεζοπόρο. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην νότια εύβοια. Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου. Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού. Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί. Άλλη μια φωτιά στα μπατζάκια μας! Η φωτιά κατευθύνεται προς τους οικισμούς οινόη και πανόραμα (πρώην τιταν). Ταλιμπάν άνοιξαν πυρ σε πορεία, ποδοπατήθηκαν οι διαδηλωτές. Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα. Στους κατοίκους δυο οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση. Σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά εντοπίζεται σε δασική έκταση. Η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού, κυριάκου μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της εύβοιας, σταύρο μπένο. Τόσο ο δήμαρχος καρύστου, λευτέρης ραβιόλος όσο και ο περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας.

Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική έχει ξεσπάσει κοντά στον οικισμό προφήτης ηλίας. Δείτε το συγκλονιστικό βιντεο που μας έστειλαν αναγνώστες του evia. Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού. Δόθηκε εντολή εκκένωσης των οικισμών κοκκίνη και του οικοδομικού.

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ - ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΑ ...
ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ - ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΑ ... from www.tastv.gr
Η φωτιά απειλεί σπίτια και επιχειρήσεις στα φυγιά. Δείτε το συγκλονιστικό βιντεο που μας έστειλαν αναγνώστες του evia. Η φωτιά κατευθύνεται προς τους οικισμούς οινόη και πανόραμα (πρώην τιταν). Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τη 1.30 τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή φυγιάς καρύστου ευβοίας. Στους κατοίκους δυο οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση. Αυτή τη στιγμή η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Αστυνομικοί της οπκε απεγκλωβίζουν ηλικιωμένο σε αμαξίδιο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση.

Νέα μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στη νότια εύβοια από τα ξημερώματα. Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου. Αστυνομικοί της οπκε απεγκλωβίζουν ηλικιωμένο σε αμαξίδιο. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Δόθηκε εντολή εκκένωσης των οικισμών κοκκίνη και του οικοδομικού. Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αττική και εύβοια την παρασκευή. Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου. Άλλη μια φωτιά στα μπατζάκια μας! Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα. Νεκρός 61χρονος που έπεσε σε πηγάδι. Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική έχει ξεσπάσει κοντά στον οικισμό προφήτης ηλίας. Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού.

Δόθηκε εντολή εκκένωσης των οικισμών κοκκίνη και του οικοδομικού. Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αττική και εύβοια την παρασκευή. Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην νότια εύβοια. Καταγγελία για εμπρησμό στα βίλια.

24/07/2007 - Χιλιάδες τα στρέμματα που έκαψε η πυρκαγιά ...
24/07/2007 - Χιλιάδες τα στρέμματα που έκαψε η πυρκαγιά ... from www.typologies.gr
Φωτιά τωρα στην εύβοια, στο θύμι καρύστου. 12 οι διανυκτερεύσεις για κοινωνικό τουρισμό στη βόρεια εύβοια. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο θύμι καρύστου. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:00 το σάββατο, στη δημοτική ενότητα ελυμνίων του δήμου μαντουδίου, στη βόρεια εύβοια. Η φωτιά κατευθύνεται προς τους οικισμούς οινόη και πανόραμα (πρώην τιταν). Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση. Δόθηκε εντολή εκκένωσης των οικισμών κοκκίνη και του οικοδομικού. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τη 1.30 τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή φυγιάς καρύστου ευβοίας.

Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί.

Η ιταλία θέλει έκτακτη σύνοδο των g20. Η νέα φωτιά στην εύβοια καίει δασική έκταση στην περιοχή του δήμου καρύστου, όπου πνέουν ισχυροί άνεμοι. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην νότια εύβοια. Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού. Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση. Άλλη μια φωτιά στα μπατζάκια μας! Δείτε το συγκλονιστικό βιντεο που μας έστειλαν αναγνώστες του evia. Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική έχει ξεσπάσει κοντά στον οικισμό προφήτης ηλίας. 12 οι διανυκτερεύσεις για κοινωνικό τουρισμό στη βόρεια εύβοια. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:00 το σάββατο, στη δημοτική ενότητα ελυμνίων του δήμου μαντουδίου, στη βόρεια εύβοια. Τόσο ο δήμαρχος καρύστου, λευτέρης ραβιόλος όσο και ο περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο θύμι καρύστου.